top of page

Küsisin kolmelt polüglotilt, kuidas kiirelt keeli õppida




Suuremal osal meist on meie keeleõppe oskused pärit koolist, mis on parimal juhul küsitav, sest koolides kasutatakse tihti aegunud õppemeetodeid.


Ilmselt sa tead juba, kuna jälgid Speakly blogipostitusi ja videosid, et meie eesmärgiks on anda sulle parimaid nõuandeid, et saaksid õppida võõrkeeli palju kiiremini kui varem. Kes muu oleks parem andma sulle sellekohast nõu, kui polüglotid, kes räägivad paljusid keeli ja tänu sellele mõistavad, kuidas keeleõpe päriselt käib.


Sellest blogipostitusest leiad praktilisi nõuandeid kolmelt polüglotilt. Head lugemist!



Soovitus 1: Sea igapäevane kuulamine esikohale


Järgnevas videos arutame koos polüglott Laura Maliszewskaga, kui oluline on igapäevane kuulamine selleks, et oma õpingutes edukas oleksid.



Vaata ka Laura Youtube'i kanalit siit.



Soovitus 2: Õpi ainult seda, mis päriselt vajalik on


Järgnevas videos arutame koos polüglott Lindie Botes'iga kuivõrd oluline on vältida keeleõppes kõike ebavajalikku, mida suhtluses tegelikult vaja ei ole. Sinu peamine fookus peaks olema keele kõige olulisemate sõnade õppimisel ning sellel, et kogu õppematerjal, mida kasutad, oleks sobilik sinu reaalsele tasemele.



Vaata ka Lindie Youtube'i kanalit siit.


Soovitus 3: Loo enda ümber keelekeskkond


Järgnevas videos arutame polüglott Big Bongiga, kuivõrd oluline on luua enda ümber võõrkeelne keelekeskkond samal ajal kui keelt õpid. Üks lihtsamaid viise selle tegemiseks on jälgida sinu õpitavas võõrkeeles Youtube kanaleid.



Vaata ka Big Bongi Youtube'i kanalit siit.










514 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page