top of page

Esitleme Speakly Gold Clubi: võida oma õppeseeriaga lennupiletite vautšereid!



Olenemata sellest, kas õpid keelt töö, isikliku arengu või reisimise jaoks, on Speakly eesmärgiks alati, et õppimine oleks lõbus, kaasahaarav ja tõhus. Meil on nüüd hea meel tutvustada uut lisandust Speaklysse, mis viib sinu keeleõppe teekonna uuele tasemele - sõna otseses mõttes!


Speakly Gold Club premeerib sinu tööd ja pühendumust keeleõppele võimalusega võita lennupiletite vautšereid. Kui sinu õppeseeria püsib, siis võib Gold Club viia sind unistuste sihtkohtadesse üle maailma.


Kuidas Speakly Gold Club töötab


Gold Clubi eesmärk on motiveerida sind saavutama sinu igapäevast õppe-eesmärki ning aidata püsida järjepidev. Kui sinu õppeseeria on 7 päeva või enam, osaled lennupiletite vautšerite loosimisel. Iga nädalal loosime välja 3x100 EUR väärtuses lennupiletite vautšereid kõigi nende õppijate vahel, kelle õppeseeria on 7 päeva või rohkem. 😎


See toimib nii:

  1. Saavuta oma päevane eesmärk iga päev, et sinu õppeseeria püsiks.

  2. Kui sinu õppeseeria on 7 päeva või rohkem, saad Gold Clubi liikmeks ning osaledki enda poolt valitud lennufirma lennupiletite vautšerite loosimises ja nii igal nädalal.

  3. Kui osutud võitjaks, võtame sinuga ühendust ja saadame sulle sinu poolt valitud lennufirma lennupiletite vautšeri, et aidata sul omandatud keeleoskust reisides harjutada.


Miks me lõime Gold Clubi


Speaklys usume, et keeleõpe on teekond, mis võib avada uksi uutele võimalustele, kogemustele ja isiklikule arengule. Reisimine riiki, kus räägitakse keelt, mida sa õpid, võib olla üks kõige rahuldustpakkuvamaid ja sügavamaid kogemusi, mida saad oma keeleõppe teekonnal kogeda.


Motivatsiooni ja järjepidevuse säilitamine keeleõppes võib olla keeruline. Seetõttu lõime Gold Clubi, et tunnustada sinu pühendumist õppimisele ja innustada sind jätkama. Gold Clubiga on sul käegakatsutav eesmärk, mille poole püüelda, andes sulle lisatõuke oma igapäevaste eesmärkide saavutamiseks ja keeleõppesse süvenemiseks.


Nõuanded õppeseeria säilitamiseks


Siin on mõned näpunäited õppeseeria säilitamiseks ja Gold Clubis püsimiseks.


  1. Sea endale realistlikud eesmärgid. Vali päevane eesmärk, mis on sobib sinu ajakavaga ja on jätkusuutlik.

  2. Kasuta Speakly erinevaid õppefunktsioone, et õppimise protsess püsiks kaasahaarav ja nauditav.

  3. Jaga oma õppeteekonda, oma eesmärke ja edusamme sõprade, pere või teiste Speakly õppijatega, et nad aitaksid sul püsida motiveerituna.

  4. Tähista oma edusamme isegi siis, kui need on väikesed. Iga päev, mil sa oma eesmärgi saavutad, viib sind ühe sammu oma unistuste sihtkohale lähemale.


Oled sa valmis Gold Clubiga liituma?


Alusta kohe praegu - uuenda oma Speakly rakendust, sea endale päevane eesmärk ja ole järjepidev. Kes teab, ehk võib järjepidevus ja loosiõnn tuua sulle vautšeri sinu unistuste puhkuse jaoks!


Soovime sulle toredat õppimist ja head reisimist!



945 views2 comments

Recent Posts

See All
bottom of page