top of page

Gaukite nemokamus oro linijų kuponus pasinaudodami savo kalbos mokymosi dienų maratonu!



Nesvarbu, ar mokotės kalbą darbui, asmeniniam augimui ar kelionėms, Speakly visada stengiasi paversti mokymosi procesą linksmu, įtraukiančiu ir efektyviu. Šiandien džiaugsmingai pristatome naują funkciją, kuri pakels jūsų kalbos mokymosi kelionę į nematytas aukštumas - tiesiogine to žodžio prasme!

Pasisveikinkite su Speakly Gold Club - funkcija, kuri jūsų sunkų darbą ir atsidavimą kalbos mokymuisi apdovanoja nemokamais oro linijų kuponais. Su Gold Club jūsų kalbos mokymosi progresas dabar jus gali nukelti į svajonių vietą visame pasaulyje.


Kaip veikia Speakly Gold Club


Gold Club yra sukurtas, kad motyvuotų jus pasiekti dienos mokymosi tikslus ir palaikyti pastovų dienų maratoną. Kai pasieksite 7 ar daugiau dienų maratoną, kandidatuosite gauti nemokamus jūsų pasirinktų oro linijų kuponus. 3x100 EUR oro linijų kuponai bus išdalinti kiekvieną pirmadienį tiems besimokantiesiems, kurių dienų maratonas yra 7 dienos ar daugiau. 😎


Štai kaip tai veikia:

  1. Pasiekite savo dienos tikslą: išlikite pareigingi ir pasiekite savo kiekvienos dienos tikslą tam, kad sukurtumėte dienų maratoną.

  2. Atrakinkite Gold Club apdovanojimus: kai pasieksite 7 ar daugiau dienų maratoną, tapsite kassavaitinių loterijų dalyviu ir galėsite laimėti nemokamus jūsų pasirinktų oro linijų kuponus.

  3. Jeigu tapsite laimėtoju, mes su jumis susisieksime ir atsiųsime jūsų pasirinktų oro linijų kuponus, kad galėtumėte praktikuoti savo įgytus kalbos įgūdžius keliaudami.


Kodėl sukūrėmė Gold Club


Būdami Speakly dalimi mes tikime, jog kalbos mokymasis yra kelionė, galinti atverti duris naujoms galimybėms, patirtims ir asmeniniam augimui. Kelionė į šalį, kur šnekama ta kalba, kurią mokotės, gali būti viena iš vertingiausių ir labiausiai įtraukiančių patirčių.

Mes taip pat suprantame, kad mokantis kalbą gali būti sunku išlaikyti motyvaciją ir pastovumą. Štai kodėl sukūrėme Gold Club - apdovanoti jūsų atsidavimą mokymuisi bei įkvėpti jus nesustoti. Su Gold Club turėsite apčiuopiamą tikslą, kurio galėsite siekti, o tai suteiks jums papildomą pastūmėjimą atlikti dienos tikslus ir pasinerti į kalbą, kurią mokotės.


Patarimai, kaip išlaikyti savo dienų maratoną


Norėdami padėti jums išnaudoti visas Gold Club galimybes, pateikiame keletą patarimų, kaip išlaikyti savo dienų maratoną ir maksimaliai padidinti savo apdovanojimus:

  1. Užsibrėžkite realius tikslus: pasirinkite tokį dienos tikslą, kurį įmanomą pasiekti ir išlaikyti su jūsų dienotvarke

  2. Naudokite Speakly funkcijas: pasinaudokite įvairiomis Speakly veiklomis, pamokomis ir šaltiniais, kad savo mokymosi procesą išlaikytumėte įtraukiantį ir malonų.

  3. Išlikite įsitraukę: dalinkitės savo tikslais ir progresu su draugais, šeima ar kitais besimokančiaisiais Speakly tam, kad jaustumėtės įsitraukę į mokymą ir motyvuoti.

  4. Švęskite savo pasiekimus: paminėkite savo pasiekimus, kad ir kokie maži jie bebūtų. Kiekvieną dieną, kai pasiekiate tikslą, esate vienu žingsniu arčiau savo svajonių šalies.


Pasiruošę prisijungti prie Gold Club?


Pradėkite jau šiandien - atsinaujinkite savo Speakly programėlę, nusistatykite dienos tikslą ir rinkite savo dienų maratoną. Kas žino, galbūt kita kalbos pamoka taps bilietu jūsų svajonių atostogoms.

Smagaus mokymosi ir saugių kelionių!



217 views0 comments
bottom of page