top of page

3 poliglotų paklausiau kaip greitai išmokti kalbą




Kaip ir dauguma mūsų, užsienio kalbų mokymosi įgūdžiai ateina iš mokyklų sistemos, o tai geriausiu atveju kelia abejonių, kai kalbama apie veiksmingus mokymo metodus.


Stebėdami „Speakly“ turinį turbūt jau supratote, kad stengiamės duoti jums geriausius patarimus, kurie padės jums išmokti užsienio kalbą greičiau nei bet kada anksčiau. Kas gali jums patarti, nei tikri poliglotai, kurie puikiai supranta, kaip vyksta kalbos mokymasis ir kaip galima išmokti kalbą geriau.


Šiame tinklaraščio įraše rasite praktinių patarimų, kaip greičiau išmokti kalbą, kuriuos siūlo trys geriausi „YouTube“ poliglotai. Pasimėgaukite!



1 patarimas: Pirmenybę teikite kasdieniniam klausymuisi


Žemiau esančiame vaizdo įraše su poliglote Laura Maliszewska aptariame, koks nepaprastai svarbus kasdienis klausymasis, siekiant sėkmingai įvaldyti jūsų tikslinę kalbą, pradedant nuo pirmos dienos.



Lauros „YouTube“ kanalą galite peržiūrėti čia.



2 patarimas: Mokykitės tik tai, kas reikalinga


Žemiau esančiame vaizdo įraše su poliglote Lindie Botes aptariame, kaip svarbu pradžioje vengti nereikalingo kalbos mokymosi. Pagrindinis dėmesys turėtų būti skiriamas tik svarbiausiam tikslinės kalbos žodynui ir jūsų lygiui optimizuotam studijų turiniui. Tai yra raktas į greitesnį kalbėjimo įgūdžių valdymą.



Lindie „YouTube“ kanalą galite peržiūrėti čia.


3 patarimas: Susikurkite kalbinę aplinką


Žemiau esančiame vaizdo įraše su poliglotu Big Bong aptariame, kaip svarbu sukurti užsienio kalbos kalbinę aplinką, kad galėtumėte mokytis kasdieniame gyvenime. Vienas geriausių ir paprasčiausių būdų tai padaryti – sekti daugybę „YouTube“ kanalų, kurie transliuojami jūsų tiksline kalba.



Bong „YouTube“ kanalą galite peržiūrėti čia.










139 views0 comments
bottom of page