top of page

Představujeme Speakly Gold Club: Získejte zdarma poukázky na letenky za nepřetržité studium jazyka!



Ať už se učíte jazyk kvůli práci, osobnímu rozvoji nebo cestování, Speakly vždy usilovalo o to, aby tento proces byl zábavný, zajímavý a účinný. Dnes vám s nadšením představujeme novou funkci, která vaše studium jazyka doslova pozvedne na vyšší úroveň!


Představujeme Speakly Gold Club, funkci, která odměňuje vaši tvrdou práci a oddanost učení poukázkami na letenky zdarma. Díky Gold Clubu vás váš pokrok ve výuce jazyků může zavést na vaše vysněné destinace po celém světě.


Jak funguje Speakly Gold Club


Gold Club je navržen tak, aby vás motivoval dosáhnout vašich denních vzdělávacích cílů a vybudovat si konzistentní studium den za dnem. Jakmile dosáhnete minimálně 7denní nepřerušované série, budete mít šanci získat zdarma poukazy od letecké společnosti dle vašeho výběru. Každé pondělí je rozdáno 3x100 EUR v poukazech mezi všechny studenty, kteří dosáhli nepřerušovaného studia 7 nebo více dní v řadě. 😎


Jak to funguje:

  1. Dosáhněte svého denního cíle: Zůstaňte odhodlaní a každý den dokončete svůj denní cíl, abyste si vybudovali svou sérii dní.

  2. Odemkněte odměny Gold Clubu: Jakmile dosáhnete 7 nebo více dní v řadě, budete zařazeni do týdenního slosování o poukazy na letenky zdarma od letecké společnosti dle vlastního výběru.

  3. Pokud vyhrajete, budeme vás kontaktovat a zašleme vám poukazy na letenky dle vlastního výběru, abyste mohli začít používat své získané jazykové dovednosti při cestování v praxi.


Proč jsme vytvořili Gold Club


Ve Speakly věříme, že studium jazyků je cesta, která může otevřít dveře k novým příležitostem, zážitkům a osobnímu růstu. Cestování do země, kde se mluví jazykem, který se učíte, může být jedním z nejpřínosnějších a nejpoutavějších zážitků v životě.


Také chápeme, že udržet motivaci a důslednost v učení jazyků může být náročné. Proto jsme vytvořili Gold Club - abychom odměnili vaši oddanost učení a inspirovali vás pokračovat. S Gold Clubem budete mít hmatatelný cíl, ke kterému směřovat, což vám dá další impuls k dosažení vašich denních cílů a ponoření se do jazyka, který se učíte.


Tipy pro udržení nepřerušovaného studia


Abychom vám pomohli vytěžit co nejvíce z Gold Clubu, přinášíme několik tipů pro udržení vaší série dní v řadě a maximalizaci vašich odměn:


  1. Nastavte si reálné cíle: Zvolte si denní cíl, který je dosažitelný a udržitelný pro váš rozvrh.

  2. Využívejte funkce Speakly: Využijte širokou škálu aktivit, lekcí a zdrojů Speakly, které udrží váš výukový zážitek zajímavý a příjemný.

  3. Berte to zodpovědně: Sdílejte své cíle a pokroky s přáteli, rodinou nebo dalšími studenty Speakly, abyste zůstali motivovaní.

  4. Oslavujte své úspěchy: Oslavujte své milníky, malé či velké. Každý den, kdy dosáhnete svého cíle, vás přibližuje k vaší vysněné destinaci.


Připraveni připojit se ke Gold Clubu?


Začněte již dnes aktualizací vaší aplikace Speakly, nastavením svého denního cíle a vybudováním vaší nepřerušované série dní. Kdo ví, vaše příští jazyková lekce by se mohla proměnit v letenku na vaši vysněnou dovolenou!


Přejeme pohodové učení a šťastnou cestu!



138 views0 comments
bottom of page