top of page

Miksi maksaisit Speaklystä itse, jos työpaikkasi voi maksaa puolestasi?Ollaanpa rehellisiä — Speakly-opinnot eivät ole kalliita. Saat kolme kuukautta Speakly-opintoja kaikilla Premium-ominaisuuksilla yhden henkilökohtaisen tutortunnin hinnalla. Jos mietit asiaa, niin ymmärrät sen olevan aivan hullua.


Mutta toisaalta Speakly todella ON aivan kuin super fiksu henkilökohtainen tutori.

  1. Se antaa sinulle reaaliaikaista palautetta ääntämyksestäsi.

  2. Se todellakin oppii tapasi muistaa asioita kuulustellakseen sinulta sanoja ja lauseita tavalla, joka painaa ne pitkäaikaiseen muistiisi.

  3. Se on aina saatavillasi — tietokoneellasi ja puhelimellasi.

  4. Se kehittää aktiivisesti kaikkia kielen osa-alueita: sanastoa, puhetta, ymmärrystä ja kirjoitustaitoa.

Voit tutustua Speaklyn hinnoitteluun tällä sivulla.


Mutta jos sinusta tuntuu yhä siltä, että et halua sijoittaa tätä vaatimatonta summaa kielitaitoosi tai henkilökohtaiseen kasvuusi, on olemassa toinen vaihtoehto: Speakly Business.


Anna työpaikkasi tukea henkilökohtaista kasvuasi


Monet yritykset käyttävät Speaklyä tukeakseen työntekijöidensä henkilökohtaista kasvua. Olemmehan me kaikki loppujen lopuksi ihmisiä, ja haluamme tulla parhaiksi versioiksi itsestämme.


Jokaisella on ainakin yksi kieli, jonka puhumisesta he ovat aina unelmoineet. Niin sinullakin varmasti!


Saa ilmaisia opintoja koko yrityksellesi


Haluamme sinun ja kollegoidesi kokevan kielten opiskelun Speaklyn avulla, mutta emme oleta työpaikkasi vain ostavan joitakin opiskelupaketteja.


Haluamme ensin näyttää sinulle, miten se toimii — ja että se oikeasti toimii. Tästä syystä tarjoamme kuukauden mittaisen ilmaisen kokeilun kaikille yrityksille, jotka ovat kiinnostuneita tutustumaan Speaklyn tarjontaan. Näin saat kokeilun:


VAIHE 1: Lähetä tämä linkki esimiehellesi tai henkilöstöjohtajallesi saadaksesi itsellesi ja kollegoillesi kuukauden ilmaisia kieliopintoja.


VAIHE 2: Lähetämme yrityksellesi kuukausittaisen raportin kaikkien kehityksestä ja siitä, kuka saa opiskelukokemuksesta eniten irti.


VAIHE 3: Jos pidät opiskelukokemuksesta, työpaikkasi voi maksaa opintosi auttaakseen sinua kehittämään kielitaitoasi.


Se on niin helppoa!


Oletko valmis saavuttamaan kielitavoitteesi?


Jos inspiroiduit kokeilemaan Speaklyä työpaikkasi kanssa, kerro esimiehellesi tai henkilöstöjohtajallesi tästä mahdollisuudesta.


Työskentelemme aina ilolla uusien ja inspiroivien yritysten kanssa auttaaksemme jokaista tulemaan parhaaksi versioksi itsestään!19 views0 comments
bottom of page