top of page

Kysyin kolmelta monikieliseltä, kuinka oppia kieli nopeasti
Kuten useimmille meistä, vieraiden kielten oppimistaidot tulevat koulujärjestelmästä, mikä on parhaimmillaankin kyseenalaista tehokkaiden opetusmenetelmien osalta.


Saatat tietää jo Speaklyn sisältöä seuraamalla, että pyrimme antamaan sinulle parhaat neuvot auttaaksemme sinua puhumaan vieraita kieliä nopeammin kuin koskaan ennen. Kukapa voisi neuvoa sinua paremmin kuin todelliset kielimestarit, joilla on syvä ymmärrys siitä, miten kieltenoppiminen toimii – ja kuinka voit myös oppia tehokkaammin.


Tästä blogikirjoituksesta löydät käytännön neuvoja kielten nopeampaan oppimiseen, joita tarjoavat kolme YouTubesta tuttua polyglottia. Katso ja nauti!Vinkki 1: Priorisoi päivittäinen kuuntelu


Alla olevalla videolla keskustelemme monikielisen Laura Maliszewskan kanssa siitä, kuinka hirmuisen tärkeää päivittäinen kuuntelu kohdekielelläsi on menestymisen kannalta heti ensimmäisestä päivästä lähtien.Kurkkaa Lauran YouTube-kanavaan täältä.Vinkki 2: Opi vain tarpeellinen


Alla olevalla videolla keskustelemme monikielisen Lindie Botesin kanssa siitä, kuinka tärkeää on välttää alussa turhaa kielen oppimista. Pääosin kannattaa keskittyä vain kohdekielen tärkeimpään sanavarastoon ja/tai ympäröidä itsesi tasollesi optimoidulla opintosisällöllä. Tämä on avain puhetaitojen nopeampaan kehittämiseen.Kurkkaa Lindien YouTube-kanavaan täältä.


Vinkki 3: Luo kieliympäristö


Alla olevalla videolla keskustelemme monikielisen Big Bongin kanssa siitä, kuinka tärkeää on luoda vieraan kielen kieliympäristö, jotta opit jotain joka päivä. Yksi parhaista ja helpoimmista tavoista on seurata YouTube-kanavia, joissa puhutaan kohdekielelläsi.Kurkkaa Bongin YouTube-kanavaan täältä.


100 views0 comments

Comments


bottom of page