top of page

Esittelyssä Speakly Gold Club: Ansaitse ilmaisia ​​lentoseteleitä opiskelemalla kieliä päivittäin!Opiskelitpa kieltä töiden takia, henkilökohtaisista syistä tai matkustamiseen, Speakly on aina ollut omistautunut tekemään prosessista hauskaa, mukaansatempaavaa ja tehokasta. Tänään meillä on ilo esitellä uusi ominaisuus, joka vie kieltenoppimismatkasi uusiin korkeuksiin – kirjaimellisesti!


Tutustu Speakly Gold Clubiin, joka palkitsee kovasta työstäsi ja omistautumisestasi kieltenoppimiseen ilmaisilla lentoseteleillä. Gold Clubin avulla kieltenoppimisesi edistyminen voi nyt viedä sinut unelmiesi kohteisiin ympäri maailmaa.


Kuinka Speakly Gold Club toimii


Gold Club on suunniteltu motivoimaan sinua saavuttamaan päivittäiset oppimistavoitteesi ja rakentamaan edistyvää suoritusputkea. Kun saavutat vähintään 7 päivän suoritusputken, olet mukana lentoseteleiden arvonnassa valitsemaasi lentoyhtiöön. 3 x 100 euron lentoseteleitä jaetaan joka maanantai kaikkien oppijoiden kesken, joilla on vähintään 7 päivän suoritusputki. 😎


Näin se toimii:

  1. Saavuta päivittäinen tavoitteesi: Pysy sitoutuneena ja suorita päivittäinen tavoitteesi joka päivä rakentaaksesi suoritusputkeasi.

  2. Avaa Gold Club -palkintoja: Kun saavutat vähintään 7 päivän putken, pääset osallistumaan viikoittaiseen arvontaan, jossa voit voittaa ilmaisia ​​lentoseteleitä valitsemaltasi lentoyhtiöltä.

  3. Jos osoittaudut voittajaksi, otamme sinuun yhteyttä ja lähetämme sinulle valitsemasi lentosetelit, jotta voit alkaa harjoittelemaan hankkimaasi kielitaitoa matkan aikana.


Miksi loimme Gold Clubin


Me Speaklyllä uskomme, että kieltenoppiminen on matka, joka voi avata ovia uusille mahdollisuuksille, kokemuksille ja henkilökohtaiselle kasvulle. Matkustaminen maahan, jossa puhutaan oppimaasi kieltä, voi olla yksi palkitsevimmista ja mukaansatempaavimmista kokemuksista.


Ymmärrämme myös, että motivaation ja säännöllisyyden ylläpitäminen kieltenoppimisessa voi olla haastavaa. Siksi loimme Gold Clubin - palkitaksemme omistautumistasi oppimiseen ja innostaaksemme sinua jatkamaan. Gold Clubin avulla sinulla on konkreettinen tavoite, jota kohti työskennellä, mikä antaa sinulle lisäpotkua päivätavoitteidesi saavuttamiseen ja uppoutuaksesi opiskelemaasi kieleen.


Vinkkejä suoritusputkesi ylläpitämiseen


Jotta saat kaiken irti Gold Clubista, tässä on muutama vinkki putkesi ylläpitämiseen ja palkintojesi maksimoimiseen:


  1. Aseta realistiset tavoitteet: Valitse päivätavoite, joka on saavutettavissa ja sopii aikatauluusi.

  2. Käytä Speaklyn ominaisuuksia: Hyödynnä Speaklyn monipuolista toimintaa, oppitunteja ja resursseja pitääksesi oppimiskokemuksesi kiinnostavana ja nautinnollisena.

  3. Pysy vastuullisena: Jaa tavoitteesi ja edistymisesi ystävien, perheen tai muiden Speakly-oppilaiden kanssa pitääksesi itsesi vastuullisena ja motivoituneena.

  4. Juhlista saavutuksiasi: juhli virstanpylväitäsi, olivatpa ne kuinka pieniä tahansa. Joka päivä saavuttaessasi tavoitteesi, olet askeleen lähempänä unelmiesi määränpäätä.


Valmiina liittymään Gold Clubiin?


Aloita tänään päivittämällä Speakly-sovelluksesi, asettamalla päivätavoitteesi ja kasvattamalla putkeasi. Ken tietää, ehkä seuraava oppituntisi voi tuoda lentolipun unelmalomallesi!


Hyvää opiskelua ja turvallista matkaa!64 views0 comments

Comentários


bottom of page